Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ενημέρωση των μελών του συλλόγου "Σκαλωσιά" και των κατοίκων της περιοχής

Αγαπητά μέλη και φίλοι, ο σύλλογός μας πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευσή του στις 14/8/2011 με επιτυχία και συνεχίζει τη δραστηριότητά του. Στα πλαίσια της δραστηριότητας αυτής ετοίμασε και παρέδωσε δύο επιστολές (σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης) μία προς το Δήμο Λουτρακίου και μία προς την εταιρεία ύδρευσης (ΔΕΥΑΛΠ) για το θέμα της υδροδότησής μας, ζητώντας γραπτή απάντηση για τις προθέσεις τους.

Μία από τις βασικές αιτίες αυτής της επιστολής είναι η έκκληση συνέπειας προς τα μέλη, όσον αφορά τις οικονομικές τους εκκρεμότητες, γιατί όπως πολύ καλά γνωρίζετε τα έσοδα του συλλόγου μας είναι οι συνδρομές των μελών του. Με αυτή τη λογική και με βάση το άρθρο 3 παράγραφος 4 του καταστατικού που ορίζει ότι "κάθε μέλος που καθυστερεί τη συνδρομή του πέραν του ενός έτους στερείται των δικαιωμάτων του μέλους του συλλόγου, μετά από απόφαση του Δ.Σ." η γενική συνέλευση τον Αύγουστο του 2010 αποφάσισε να παρατείνει το διάστημα αυτό σε δύο έτη ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες. Παράλληλα αποφάσισε ότι όποιος έχει καθυστερήσει τη συνδρομή του για δύο χρόνια ή και περισσότερο όταν θα θελήσει να δραστηριοποιηθεί εκ νέου και ανεξάρτητα από το χρόνο απουσίας του, θα καταβάλει το ποσό των 50 ευρώ ως δικαίωμα εγγραφής και 25 ευρώ ως ετήσια συνδρομή. Για τα νέα μέλη παραμένει δικαίωμα εγγραφής 25 ευρώ και ετήσια συνδρομή 25 ευρώ.

Το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα συνεχίσει να απευθύνεται στο Δήμο Λουτρακίου -  Αγ. Θεοδώρων ζητώντας τη συντήρηση του δικτύου φωτισμού και τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ψαρέματος καθώς και όλους, όσοι συμμετείχαν στη μικρή αλλά πετυχημένη βραδιά στην παραλία της Σκαλωσιάς. Video και φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο blog του συλλόγου, τη δημιουργία του οποίου έχει αναλάβει η κ. Ευαγγελία Ψαρρού - Δέτση.

Ενημερώνουμε τα μέλη ότι με βάση το άρθρο 14 του καταστατικού η θητεί του Δ.Σ. είναι τριετής και λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό χειμώνα και να ξαναβρεθούμε το επόμενο καλοκαίρι με υγεία στη Σκαλωσιά μας.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου

Αντώνης Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου